Хладилни витрини крайстенни

Крайстенните хладилни витрини могат да бъдат разположени в различни конфигурации. Височината на същите може да бъде 205см и 225 см. Дължината на модулите е 187.5см, 250 см, 375 см както и вътрешен ъгъл. Температурният режим на работа е от 0°С до 8°С. По избор на клиента могат да се доставят плътни страници или панорамни със стъкла. Витрините са вентилирани и имат щора и осветление.

Допълнителна информация

Функционалните крайстенни витрини са незаменими както за големите, така и за малките магазини. Те могат да се комбинират и подреждат по различен начин. Това позволява максимално оползотворяване на скъпото пространство в търговския обект.
Елегантната визия, модерната конструкция и добрата осветеност на нашите витрини привличат лесно вниманието на клиентите. Стоките, подредени в тях, имат отлична видимост и са лесно достъпни. Избраната подходяща температура ги пази свежи.
Мляко и млечни изделия, пакетирани колбаси и месни произведения, охладени продукти – каквото и да поставите на рафтовете, потребителите ще го открият бързо и без усилие.
Можете да брандирате витрините и така да ги направите уникални.