Хладилни витрини щандови

Предлаганите от нас щандови хладилни витрини отговарят на всички европейски изисквания. Изработени са от висококачествени материали от водещата в бранша фирма Derigo Italia. Щандовите витрини, които ви предлагаме, са елегантни и красиви. Имат модулен характер и могат да се комбинират според нуждите ви. Това ги прави подходящи за по-малки и по-големи магазини или сладкарници. Произвеждаме модели с крака и без крака. Проектирани са така, че да осигуряват отлични условия за излагане и съхранение на продуктите, като в същото време са лесни и удобни за подреждане.

Допълнителна информация

Можете да ги използвате както за месо, колбаси и млечни произведения, така и за сладкиши, деликатеси и кулинарни изкушения. Нашите щандови хладилни витрини са функционални, не затрудняват комуникацията между продавача и клиента и се вписват добре във всеки модерен търговски интериор.

Витрините са вентилирани с отварящи се челни стъкла, осветление и електронен блок за управление с възможност за включване към мониторинг система. Те могат да бъдат разположени в различна конфигурация с различни температурни режими от 0°С до 65°С.