$2880,00

Toshiba RAS-13PKVPG-E DAISEKAI SUPER 9

Климатична сплит система  стенен тип Toshiba RAS-13PKVPG-E DAISEKAI SUPER 9 със следните параметри: - отдадена...

Виж още
$2740,00

Toshiba RAS-10PKVPG-E DAISEKAI SUPER 9

Климатична сплит система  стенен тип Toshiba RAS-10PKVPG-E DAISEKAI SUPER 9 със следните параметри: - отдадена...

Виж още
$1460.00 лв.

TOSHIBA модел SEYA RAS-B13J2KVG – E + Включен стандартен монтаж

Климатична сплит система стенен тип TOSHIBA модел SEYA RAS13-BJ2KVG-E със следните параметри; - отдадена мощност...

Виж още
$1300.00 лв.

TOSHIBA SEYA модел RAS-10J2KVG-E + Включен стандартен монтаж

Климатична сплит система стенен тип TOSHIBA SEYA RASB10J2KVG-E  със следните параметри: - консумирана мощност –...

Виж още
$1750.00 лв.

TOSHIBA SEYA модел RAS-B16J2KVG-E

Климатична сплит система стенен тип TOSHIBA  SEYA RAS-B16J2KVG-E със следните параметри: - отдадена мощност –...

Виж още