DAIKIN Comfora FTXP50M

$2958,00 Add to cart

Допълнителна информация

Климатична сплит система  стенен тип DAIKIN Comfora  FTXP50M със следните параметри:
- отдадена мощност – охл/ от – 5,00(1,70-6,00)  / 6,00(1,70-7,70) kW
- консумирана мощност – охл/ от – 1,39/ 1,58 kW
- фреон R 32
- Инвертор 
- 18  000 BTU
- Авторестарт
-  Работна температура охл/от. -10 ~ 46 °C/-15~ 18 °C
размери В x Ш x Д (мм) на вътрешно / външно тяло 295 x 990 x 263 /735 x 825 x 300
- Клас охл/от А++/A+

 

Благодарение на интегрираните иновативни технологии инверторни климатици Daikin от серия FTXP създават максимален температурен комфорт независимо от местоположението ви в помещението. Този модел климатици са специално проектирани с основна грижа за потребителите. Функциите за регулиране на въздушния поток ви предоставят възможност за гъвкав контрол според индивидуалните ви предпочитания и изисквания, за да постигнете оптимално разпределение на температурата в стаята, предотвратявайки дискомфорта от студени крака или главоболие.

Серията инверторни климатици Daikin FTXP е снабдена с фотокаталитичен филтър от титанов апатит, който пречиства въздуха на два етапа. Първо, калциевият хидроксиапатитен слой във филтъра абсорбира бактерии, вируси, амоняк, азотен оксид и други вредни вещества. След това титановият оксид, активиран от излагане на естествена светлина, генерира хидроксилни радикали, които разтварят абсорбираните вещества в безвредна вода и въглероден диоксид. Целият този процес ви осигурява постоянен приток на чист и свеж въздух.

Инверторни климатици Daikin от серия FTXP се отличават с изключително ниски нива на шум в работен режим – до 19 dBA. Всички части и механизми, вградени в климатика, са проектирани с цел да се намали звуковото налягане. Безшумната работа на вътрешните и външните тела ви осигурява постоянно спокойствие и комфорт. Те са незаменими алтернативи за отопление или охлаждане в спални, защото допринасят за ползотворна почивка и качествен сън.