Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG – Ruby Red , Pearl White и Onyx Black

$3200,00 Add to cart

Допълнителна информация

Климатична сплит система  стенен тип Mitsubishi Electric MSZ – LN35VG със следните параметри:
- отдадена мощност – охл/ от – 3,50(0,80-4,00)  / 4,00(1,00-6,3) kW
- консумирана мощност – охл/ от – 0,8/ 0,82 kW
- фреон R 32
- Инвертор 
- 12000 BTU
- WiFI вграден модул за управление
- Авторестарт
-  Работна температура охл/от. -10 ~ 46 °C/-15~ 24 °C
- размери В x Ш x Д (мм) на вътрешно / външно тяло 307 x 890 x 233 /550 x 800 x 285 
- Клас охл/от А+++/A+++

 

Стилен луксозен дизайн

Инверторният климатик Mitsubishi MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG се отличава с впечатляващ  дизайн. Стилното вътрешно тяло достъпно в четири цвята перла, червен,черен и натурално бяло олицетворява изисканост и елегантност. Съчетан с най-висок клас енергийна ефективност и широка гама от функции, този модел се превръща в най-добрият избор за всеки интериорен дизайн.

Неограничени възможности

Серията климатици Mitsubishi LN се грижат за вашето удобство с две иновативни допълнения на „3D i-see sensor“. Благодарение на функцията за равномерна въздушна струя, сензорът сканира помещението и изучава къде хората прекарват повече от времето си, за да поддържа температурата в тези точки с повишено внимание и същевременно да е равномерно разпределена. Чрез „Auto OFF“ можете лесно да настроите климатика да изключи, в случай че не засече присъствие повече от час.

Двойни ламели за по-голям комфорт

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG можете да контролирате и насочвате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява в две противоположни посоки.

Пречистване на въздуха с Plasma Quad Plus филтър

Mitsubishi използва Plasma Quad Plus филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, разрушавайки клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората. Подобрените нива на пречистване на Plasma Quad Plus гарантират защита дори от най-малките вредни частици PM2.5 с размер 2,5 микрони или по-малко, които са сред основните замърсители на въздуха и причинители на проблеми с дихателната система.

Съвременна технология за покритие

Натрупаните замърсявания във вътрешността на климатика водят до намалена енергийна ефективност и излъчване на неприятна миризма. Това няма да се случи с Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG благодарение на неговото иновативно двуслойно покритие, което не позволява залепването на хидрофобна и хидрофилна мръсотия към вътрешната повърхност и частите.